Bad corrected (manual) coordinates

Here you get support in english

Bad corrected (manual) coordinates

Postby xarlien » Thu Oct 12, 2017 3:48 pm

Hello, by my mistake I put corrected coordinates to normal cache (not mystery), and now I see cache in L4C at bad place. Where I can remove this manually added cooordinates? At GC.com coordinates are good. :-(
xarlien
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 12, 2017 3:42 pm

Re: Bad corrected (manual) coordinates

Postby xarlien » Thu Oct 12, 2017 4:15 pm

... I use L4C maybe with bad logic. At mystery cache (more waypoints cache) I use button "correct coordinates" (in right down corner second from tools icon - and still change it to next waypoint), but I cannot use this. I must use "ADD waipoints" at tools menu. Now I see at map mystery caches with bad corrected coordinates, not default.

This corrected coordinates is only in L4C not at GC.COM.
Last edited by xarlien on Fri Oct 13, 2017 2:50 pm, edited 1 time in total.
xarlien
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 12, 2017 3:42 pm

Re: Bad corrected (manual) coordinates

Postby xarlien » Fri Oct 13, 2017 2:49 pm

... I ADD screenshot from iPhone7 - bad coordinates at cache is with green color font. How I can remove?
Attachments
l4c_bad_coordinates.jpg
xarlien
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 12, 2017 3:42 pm

Re: Bad corrected (manual) coordinates

Postby weichei5004 » Sat Oct 14, 2017 10:06 am

Insert in the cache solver the original coordinates again
weichei5004
 
Posts: 214
Joined: Fri May 30, 2014 7:59 am

Re: Bad corrected (manual) coordinates

Postby xarlien » Sun Oct 15, 2017 6:47 am

I understand that is working, but is it not system solution. I want delete it not change.

Where L4C stores waypoints and this manual edited coordinates?
xarlien
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 12, 2017 3:42 pm


Return to Support in english

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests