Search found 5 matches

by fbax
Wed Jul 07, 2021 9:43 pm
Forum: Support in english
Topic: BUG: unarchive cache
Replies: 0
Views: 311

BUG: unarchive cache

Some time ago; I loaded a cache via Pocket Query. A few days later; I refresh cache data and see that it has been archived. A few more days go by and I get a GC email notification that the cache has been un-archived and enabled. When I refresh the cache in L4C, it still shows as archived!
by fbax
Fri Sep 13, 2019 2:11 am
Forum: Suggestions and feature requests
Topic: BUG: Log posted to wrong date!
Replies: 0
Views: 2665

BUG: Log posted to wrong date!

At 10:04 PM EST on 2019-Oct-12; I created a "Found" log in looking4cache and immediately "Send Log".
When I checked website; my log was posted 2019-Oct-13; which I then manually fixed.
It is now 10:10 PM EST on 2019-Oct-12 - Oct13 is in the future! This is a serious BUG!
by fbax
Fri Jun 07, 2019 12:39 am
Forum: Suggestions and feature requests
Topic: Jump to top of list
Replies: 2
Views: 2586

Re: Jump to top of list

weichei5004 wrote:No, that works

Not on my device. Same lack of functionality when scrolling thru logs; cannot jump back to top.
by fbax
Thu Jun 06, 2019 1:39 am
Forum: Suggestions and feature requests
Topic: Jump to top of list
Replies: 2
Views: 2586

Jump to top of list

On iPhone; most apps allow me to jump back to beginning of a list by tapping top of screen (where time is displayed). This functionality appears to be missing from this app? I scroll down a long list of caches; then decide it would be easier to type something into the search box. I would rather tap ...
by fbax
Thu Jun 06, 2019 1:31 am
Forum: Support in english
Topic: How to remove smilie for cache not yet found?
Replies: 1
Views: 2425

How to remove smilie for cache not yet found?

I wanted to add a note; but I accidentally saved a log locally with "Found it".
Even though I changed it to note and even deleted the note; the cache still shows as smilie on map.
I even removed the cache from all lists and refreshed from gc website; still a smilie on map!
How do I fix this?